به گفته این تحلیلگر باسابقه آمریکا مخالفان گفتگوهای هسته ای و رسانه های بلندگوی آن ها در این لحظات پایانی سعی می کنند از هر شیوه ای برای انحراف اذهان عمومی استفاده کنند و برجسته کردن این مسئله یکی از همین شیوه ها است.
کارشناس ارشد اندیشکده شورای آتلانتیک با اشاره به این که بیانیه تفاهم لوزان نیز در پی چند روز تاخیر نسبت به موعد مقرر صادر شد گفت: این گونه تاخیرها و تمدیدها با توجه به مسائل وموضوعات مختلف مطرح در این گونه مذاکرات امری طبیعی است و گواه چیزی جز تلاش شدید طرفین برای دستیابی به توافق نهایی نیست.
وی افزود: همین که طرفین با تمدید مذاکرات به مدت دو روز دیگر موافقت کرده اند نشان می دهد که حتی اختلافات باقی مانده بر سرتحریم های نظامی نیز به مرحله ای رسیده اند که در فاصله چند روز آینده قابل حل هستند.
اسلاوین اضافه کرد که به عقیده او طرفین مذاکرات که در طول 18 ماه گذشته درگیر فشرده ترین مذاکرات در تاریخ مناسبات بین المللی بوده اند حاضر نخواهند شد دراین روزهای آخر حاصل همه تلاش های خود را به هدر بدهند و لذا همه درجهت حل اختلافات و رسیدن به توافق سعی خواهند کرد.
این کارشناس مسائل خاورمیانه گفت دراین مقطع جایی برای گزینه بازگشت وجود ندارد و اضافه کرد: توافق نهایی بسیار نزدیک است و تا روز پنجشنبه باید انتظار آن را داشت.