به گزارش اقتصادآنلاین ، علی تیموری شندی به دلایل عدم تحقق این رشد در بازار سهام اشاره و عنوان کرد:ابتدا اینکه وقتی رشدی اتفاق می افتد تا بخواهد اثرش بر سودآوری شرکت ها و در نهایت قیمت سهام و نیز رشد شاخص های بازار سرمایه دیده شود با یک تاخیر زمانی همراه است.
از سوی دیگر همه شرکت های پذیرفته شده در بازار سرمایه سهم یکسانی در رشد اقتصادی نداشته اند؛ برخی شرکت ها تاثیر پذیری غیر مستقیم دارند و تا این اثر در سود آوری همه شرکت ها و کل بازار دیده شود،زمانبر خواهد بود بنابراین باید منتظر تداوم این رشد در بازار باشیم.
وی افزود: شرکت هایی که مستقیم در رشد اقتصادی اثر داشتند، در بازار سهام از رشد قیمتی مناسبی برخوردار بودند. این مقام مسئول به مشکلات برخی شرکت ها و بانک ها که به عنوان شاخص های بازار به شمار می آیند اشاره کرد و گفت:از این رو برخی صنایع رشد سایر شرکت ها در بازار را خنثی کرده اند.
تیموری به افزایش سطوح نرخ بهره در بازار نیز اشاره و تصریح کرد: محدودیت های نقدینگی باعث شده بازده مورد انتظار سرمایه گذاران و خریداران سهام در بازار بالا رفته و علی رغم رشد در سود آوری برخی شرکت ها ولی قیمت سهام آنها تغییری نکند. وی خاطرنشان کرد: ازسویی نیاز به نقدینگی برخی هلدینگ های بزرگ ،عرضه سنگین سهام توسط آنها را درپی داشته و این امر مانعی جدی در رشد قیمتی سهام شرکت ها محسوب شده است.