پنجشنبه 18 بهمن 1403 21:19
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار55,542,752

محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در صدر تیم مذاکره کننده هسته ای بامداد امروز(سه شنبه) عازم وین پایتخت اتریش شد تا دهمین دور مذاکرات جامع هسته ای را با حضور نمایندگان گروه 1+5 از سر گیرد.

 

به گزارش ایرنا، این دور از مذاکرات با ناهار کاری ظریف و کاترین اشتون هماهنگ کننده 1+5 در محل نمایندگی ایران در وین برگزار می شود.

 

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، قرار است ظریف و اشتون در این ناهار کاری آخرین روند مذاکرات را با یکدیگر مرور و ارزیابی و درباره چگونگی ادامه گفت وگوها تصمیم گیری کنند.

 

محل استقرار خبرنگاران برخلاف سایر دوره ها مقابل هتل کوبورگ (هتل محل اقامت هیات ها) تعبیه شده و فضای باز مقابل این هتل برای محافظت در برابر سرمای وین، مسقف شده است.

 

این دور از مذاکرات، حساس ترین و مهمترین مرحله مذاکرات جامع است زیرا سرنوشت 10 دور مذاکرات رسمی در وین، نیویورک و مسقط را رقم می زند.

 

طرفین اصلی این مذاکرات که جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا هستند 35 سال است رابطه سیاسی با یکدیگر ندارند اما بیش از یک سال است به طور مستقیم برای پایان دادن به یک مناقشه مذاکره می کنند؛ مذاکراتی که تمایل برای آغاز آن در سال پایانی دولت دهم در ایران با مذاکرات غیررسمی و غیرعلنی رقم خورد.

 

میزان غنی سازی ایران و جزییات این مرحله از تولید سوخت هسته ای و برنامه بلندمدت تهران در این زمینه، چگونگی لغو تحریم ها علیه برنامه هسته ای ایران اعم از تحریم های شورای امنیت سازمان ملل، اتحادیه اروپا و آمریکا به ویژه کنگره و نیز مدت زمان توافق مهمترین موارد اختلافی هستند.

 

طرفین آخرین بار هفته گذشته در مسقط پایتخت عمان دو روز در سطح وزیران امور خارجه با حضور اشتون بر سر موارد اختلافی مذاکره کردند.

 

پس از مذاکرات مسقط، یوسف بن علوی وزیر مشاور در امور خارجی عمان شنبه شب در سفری غیررسمی به تهران، با ظریف و حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران دیدار و عصر یکشنبه (25 آبان ماه) به کشورش بازگشت.

 

بن علوی پس از مذاکرات سه روزه مسقط و پیش از سفر غیررسمی به تهران، میزبان جان کری وزیر امور خارجه آمریکا بود که پس از دو روز مذاکرات فشرده با ظریف به پکن رفت تا به باراک اوباما رییس جمهوری کشورش در سفر به چین بپیوندد.

 

از صبح امروز (سه شنبه) به وقت محلی، وین بار دیگر کانون توجهات جهانی قرار می گیرد تا سرنوشت مهمترین مذاکرات بین المللی و سیاسی میان جمهوری اسلامی ایران و قدرت های جهانی رقم بخورد.

 

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته