شنبه 29 دى 1403 02:17
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار50,808,314

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تعادل ، با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و در شرایطی که برمبنای قانون بودجه 95، دولت باید در پایان سال جاری 157هزار و 380 میلیارد تومان درآمد کسب کند، آمار 10ماهه بانک مرکزی از بیشتر شدن شکاف رقم درآمد دولت با آنچه در قانون بودجه مصوب شده است، خبر می‌دهد. در این بین، گرچه دولت نتوانسته درآمدهای پیش‌بینی شده برای 10ماهه نخست سال جاری را محقق کند اما میزان درآمدهایش در این مدت در مقایسه با مدت مشابه سال 94 افزایش 29.2درصدی را نشان می‌دهد. در 10ماهه نخست سال جاری، درآمدهای مالیاتی افزایش 28.4درصدی را نسبت به عملکرد مدت مشابه سال 94 تجربه کرده‌اند و این رقم برای سایر درآمدها هم افزایش 31.4درصدی بوده است.

 جزئیات دخل و خرج دولت

گزارش بانک مرکزی از وضعیت بودجه عمومی دولت در 10ماهه ابتدایی سال جاری حاکی از آن است که در این مدت دولت از محل دریافت مالیات 74هزار و 690میلیارد تومان و از محل سایر درآمدها، 28هزار و 540میلیارد تومان درآمد کسب کرده است. با این حال، دولت باید در این مدت از محل اخذ مالیات به میزان 87هزارو 40 میلیارد تومان درآمد به دست می‌آورد که بر این اساس، توانسته تقریبا 86درصد از هدف‌گذاری مالیاتی خود برای 10ماهه نخست امسال را محقق کند. در عین حال، منابع دولت از محل سایر درآمدها در بودجه 95 برای 10ماهه نخست سال جاری 44هزار و 900 میلیارد تومان پیش‌بینی شده است، در حالی که در این مدت از محل یادشده تنها 28هزار و 540 میلیارد تومان درآمد کسب کرده و با تحقق 63درصدی، از هدف‌گذاری‌های قانون بودجه 95 فاصله گرفته است.جزئیات دخل و خرج دولت در 10ماهه نخست سال جاری همچنین نشان می‌دهد هزینه جاری دولت در مدت یادشده 157هزار و 850 میلیارد تومان بوده این درحالی است که رقم مصوب برای این مدت در قانون بودجه 179هزار و 210 میلیارد تومان بوده است. با این حال، هزینه‌های جاری دولت از ابتدای امسال تا پایان دی ماه افزایش 20.6درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال 94 نشان می‌دهد.

 عبور تراز عملیاتی 10 ماهه از مصوب 12 ماهه

براساس جدیدترین اعلام بانک مرکزی، در 10ماهه نخست سال جاری تراز عملیاتی به منفی 59هزار و 160میلیارد تومان رسیده در حالی که این رقم در بودجه برای 10ماهه نخست سال جاری منفی 47هزار و 270 میلیارد تومان و برای کل سال 95، منفی 56هزار و 380 میلیارد تومان است. بدین‌ ترتیب، تراز عملیاتی در 10 ماهه نخست سال جاری، از رقمی که برای کل سال پیش‌بینی ‌شده بود هم منفی‌تر شد و بار دیگر نشان داد که دخل و خرج دولت با آنچه در بودجه مصوب شده همخوانی ندارد.گزارش بانک مرکزی از دخل و خرج بودجه نشان می‌دهد درآمد دولت از محل واگذاری دارایی‌های سرمایه‌یی در 10 ماهه نخست سال جاری 49هزار و 560میلیارد تومان است. با این حال رقم مصوب در قانون بودجه 95 برای 10 ماهه نخست سال جاری 66هزار و 270 میلیارد تومان بوده است. این گزارش همچنین حاکی از آن است که منابع حاصل از نفت و فرآورده‌های نفتی در 10 ماهه نخست سال جاری 49هزار و 210 میلیارد تومان درآمد برای دولت به‌همراه داشته است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افزایش 4درصدی را نشان می‌دهد.

 بار دیگر ناکامی بودجه عمرانی

اما گزارش اخیر بانک مرکزی از دخل و خرج بودجه، بار دیگر ناکامی بودجه عمرانی از تحقق را نشان می‌دهد. در حالی که انتظار می‌رفت در 10ماهه نخست سال جاری پرداخت‌های عمرانی به رقم 41هزار و 190 میلیارد تومان برسد اما در مدت یاد شده تنها 34‌درصد از این رقم معادل 16هزار و 650میلیارد تومان تحقق یافته است. پرداخت‌های عمرانی دولت در 10 ماهه نخست سال جاری در حالی کاهش 18.5درصدی را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده که براساس قانون بودجه باید تا پایان سال 57هزار و 480میلیارد تومان به این بخش اختصاص یابد.

 75هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی

جزئیات گزارش بانک مرکزی از درآمدهای مالیاتی دولت حاکی از آن است که دولت از 87 هزار و 40میلیارد تومان درآمد مالیاتی که برای 10ماهه نخست سال جاری، 74هزار و 690 میلیارد تومان آن را محقق کرده است. بررسی گزارش ۱۰ ماهه بانک مرکزی از وضعیت درآمدهای مالیاتی دولت نشان می‌دهد که از ۳۳ هزار و 570 میلیارد تومان درآمد مالیات اشخاص حقوقی پیش‌بینی شده در سال جاری، طی ۱۰ ماهه نخست امسال ۲۴ هزار و 540میلیارد تومان محقق شده و در این بخش طی امسال 23.3درصد رشد محقق شده است.همچنین ۱۴ هزار و 70 میلیارد تومان مالیات بر درآمد در سال جاری با 26.2درصد رشد پیش‌بینی شده که تا دی ماه به میزان ۱۱ هزار و 850میلیارد تومان محقق شده است. مالیات‌ستانی از حقوق کارکنان بخش عمومی در ۱۰ ماهه اول امسال ۴هزار و 210میلیارد تومان بوده و در این بخش کارکنان بخش خصوصی ۳ هزار و 750 میلیارد تومان مالیات پرداخته‌اند. مالیات مشاغل در ۱۰ ماهه اول امسال به میزان ۳هزار و 250 میلیارد تومان بوده که از میزان مصوب ۳هزار و 560 میلیارد تومان تا دی امسال، عقب است. همچنین طی ۱۰ ماهه نخست سال از بخش مالیات مستغلات 630میلیارد تومان مالیات‌ستانی شده است. بر پایه این گزارش، جمع مالیات‌های مستقیم اخذ شده تا دی امسال رقم ۳۸ هزار و 500 میلیارد تومان بوده که نسبت به مصوب 42هزار و 40میلیارد تومان ۱۰ماهه، عقب‌افتادگی دارد. جمع کل عملکرد مالیات‌های غیرمستقیم در ۱۰ماهه نخست سال جاری رقم 36 هزار و 180میلیارد تومان و رقم مصوب در این دوره ۴۵ هزار میلیارد تومان است. جمع کل مالیات‌ستانی دولت در ۱۰ماهه اول سال جاری ۷۴ هزار و 690 میلیارد تومان بوده که به نسبت رقم پیش‌بینی شده، کسری درآمد مالیاتی را نشان می‌دهد.

 نسبت‌های تحلیلی

گزارش اخیر بانک مرکزی از وضعیت بودجه عمومی دولت در 10 ماهه نخست سال جاری نشان می‌دهد در این مدت نسبت درآمدها به پرداخت‌های هزینه‌یی 65.4‌درصد بوده است. این در حالی است که رقم مصوب برای این بازه زمانی در قانون بودجه، 73.6‌درصد بوده است. همچنین نسبت مالیات‌ها به پرداخت‌های هزینه‌یی 47.3‌درصد است در حالی که در قانون بودجه این نسبت 48.6‌درصد پیش‌بینی شده است. نسبت مجموع درآمدها و واگذاری دارایی‌های سرمایه‌یی به مجموع پرداخت‌های هزینه‌یی و تملک دارایی‌های سرمایه‌یی هم در 10ماهه نخست سال جاری 87.6‌درصد بوده است. این در حالی است که در قانون بودجه این نسبت 87.2‌درصد بوده است. همچنین نسبت تملک دارایی‌های سرمایه‌یی به فروش نفت خام در 10ماهه نخست سال جاری 47.4‌درصد بوده در حالی که براساس قانون بودجه این رقم باید 78.9‌درصد می‌بود. همچنین نسبت تملک دارایی‌های سرمایه‌یی به پرداخت‌های هزینه‌یی در 10ماهه نخست سال جاری 10.5‌درصد اعلام شده است. در حالی که این نسبت در قانون بودجه 26.9‌درصد درنظر گرفته شده است.در حالی که به روزهای پایانی سال نزدیک می‌شویم، دولت با تراز عملیاتی‌ مواجه است که در 10ماهه هم از رقم پیش‌بینی شده برای کل سال منفی‌تر شده است و بنابراین امسال هم، مانند سال‌های دیگر در حالی به پایان خواهد رسید که این‌بار هم دخل و خرج بودجه با هم همخوانی ندارد.

 

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته