این در حالی است که دلار در هفته ی گذشته در بازه قیمتی 3230 تا 3255 تومان در نوسان بود و روز شنبه گذشته را نیز با افزایش نسبی و با تثبیت بر بالای مرز 3200 تومان آغاز و بر نرخ 3238 تومان قرار گرفت.
پوند انگلیس در این روز افت 20 تومانی را تجربه کرد که این واکنش بازار ناشی از افت این ارز در بازارهای جهانی بود.
در روز شنبه یورو و پوند به 4125 و 5250 تومان و درهم امارات به 888 تومان دست یافتند.
در روز دوشنبه بهای دلار قدری کاهش یافت که برخی از فعالان علت این امر را ناشی از لغو برخی تحریمهای وزارت دارایی بریتانیا علیه بعضی از شرکت ها و افراد ایرانی منجمله شرکت ملی نفتکش ایران دانستند.
در این روز ارزهای رقیب دلار نیز کاهش یافتند که البته دامنه ی نوسان کاهشی این ارزها بیشتر بود، بطوریکه یورو با 35 تومان و پوند با 70 تومان کاهش تا سطح 4090 و 5180 تومان پایین آمدند.
از ابتدای هفته دامنه نوسانات دلار کاهش یافت که این امر سبب شد تا معامله گران بازار روی به ارزهایی همچون یورو و پوند بیاورند که این روز نوسانات شدید کاهشی را متحمل می شوند.
دلار معاملات خود را در روز سه شنبه با افزایش قیمت سپری کرد و این در حالی است که پوند و یورو نیز در این روز رشد قیمت را تجربه و تاحدودی افت دو روز گذشته را جبران کردند.
در غروب روز سه شنبه ارزش دلار به 3240 تومان و پوند و یورو به 5220 و 4130 تومان رسید.
در روز چهارشنبه دلار با نوسانات کاملاٌ محدود افت اندکی را شاهد بود اما در روز پنج شنبه با گامهای افزایشی تا سطح 3250 تومان بالا آمد که گویای رشد 12 تومانی این ارز نسبت به آغاز هفته بود.
در روز پنج شنبه یورو بر بهای 4125 تومان و پوند و درهم امارات بر نرخ 5230 و 879 تومان آرام گرفتند.
شایان ذکر است، گر چه بازار ارز از هم اکنون اخبار پیرامون برگزاری مذاکرات ایران و غرب را با حساسیت خاصی مورد رصد قرار داده، اما وضعیت بازار ارز به گونه ای شده که دیگر امکان سود دهی در پس افزایش قیمت های ناگهانی را به دنبال ندارد و سخنان سیف مبنی بر دخالت مستقیم دولت در بازار و جلوگیری از رفتارهای هیجانی نیز تأییدی بر این ادعاست.