سرهنگ محمدی به بیان 10 نکته آموزشی برای پیشگیری از هرگونه خطرات ممکن در این زمینه پرداخت و گفت: تا جایی که امکان دارد در مراکز عمومی نظیر کافی نت ها یا مکان هایی که اینترنت رایگان در اختیار می گذارند و از امنیت آن اطمینان کافی نیست نباید وارد اینترنت بانک خود شد.
وی افزود: تا زمانی که از ارسال ایمیلی توسط بانک خود اطمینان حاصل نشده اطلاعات شخصی را برای آن ایمیل نباید ارسال کرد.
فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه گفت: در صورتی که مجبور شدید در یک مکان عمومی از اینترنت استفاده کنید، هنگام وارد کردن رمز عبور خود دقت کنید اطرافیان قادر به مشاهده رمز شما نبوده و تا جای ممکن از صفحه کلیدهای مجازی که بانک در اختیارتان می گذارد استفاده کنید.
وی تصریح کرد: کد کاربری و رمز عبور خود را هیچ گاه یادداشت نکنید و تلاش کنید آن را در حافظه خود حفظ کنید و به هیچ وجه رمز خود را در اختیار دیگران و حتی کارکنان بانک قرار ندهید.
سرهنگ محمدی افزود: خرید اینترنتی باید از سایت های معتبر صورت گیرد و دقت شود هنگام پرداخت وجه رمز و کلمه عبوررا فقط در سایت بانک (و نه در سایتهای دیگر) وارد کرد.
وی گفت: تصور نشود چون مبلغ قابل توجهی وجه در حساب بانکی ندارید هدف مناسبی برای سارقان اینترنتی نیستید، زیرا که تمام کاربران اینترنت به یک میزان در معرض خطر تهاجم هکرها هستند؛ پس در هر شرایطی امنیت را جدی بگیرید.
فرمانده انتظامی شهرستان فیروزکوه تاکید کرد: از خدمات بانک هایی که در زمینه بانکداری الکترونیکی از مهارت و تجربه کافی برخوردارند استفاده شود، زیرا رعایت امنیت اینترنتی باید از طرف هر دو سوی خدمات چه سرویس دهنده و چه سرویس گیرنده به یک میزان رعایت شود.
وی گفت: برای رایانه شخصیتان یک نرم افزار امنیتی کارا و قابل اطمینان نصب کنید و در این باره با کارشناسانی که در خصوص نرم افزارها مهارت دارند مشورت کنید.
سرهنگ محمدی با تاکید بر اینکه باید هر چند ماه یکبار رمز اینترنت خود را تغییر داد تا از امنیت آن اطمینان داشت تصریح کرد: هیچ فایل و نرم افزار نامطمئنی نباید در سیستم خود دانلود و اجرا کرد، در این شرایط احتمال دانلود یک کد مخرب و سپس اجرای مستقیم آن در رایانه توسط خود شما بسیار بالا است.