پنجشنبه 27 دى 1403 21:07
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار50,808,314

روز شنبه، سکه تمام بهار آزادی تحت فشار کاهش قیمت دلار در آستانه خروج از کانال یک میلیون و 200 هزار تومان قرار گرفت. در اولین روز هفته، سکه 7 هزار تومان افت را ثبت کرد و روی مرز روانی یک میلیون و 200 هزار تومان به کار خود پایان داد. به گفته فعالان، افت بهای اونس به محدوده هزار و 220 دلار در انتهای روز جمعه موجب شد که سکه در ابتدای روز شنبه بیشتر تحت تاثیر انتظارات کاهشی قرار بگیرد. با این حال، این افت غیرمنتظره شاخص بازار ارز بود که در ادامه زمینه‌ساز ریزش بیشتر سکه را فراهم کرد. دلار که در 3روز انتهایی هفته گذشته افزایش قیمت را تجربه کرده بود، روز شنبه در مسیر کاهشی قرار گرفت و با 8 تومان افت به قیمت 3 هزار و 766 تومان رسید. این افت در حالی رقم خورد که این ارز در ابتدای روز تا آستانه محدوده 3هزار و 780 بالا رفته بود، ولی در ادامه با افزایش عرضه ارز مسیر خود را تغییر داد. نتیجه تغییر مسیر شاخص ارزی افزایش فشار بر قیمت سکه بود که حتی در برخی مقاطع روز بهای فلز گرانبهای داخلی را به زیر مرز روانی یک میلیون و 200 هزار تومان برد. با این حال، مقاومت برخی معامله‌گران سکه در این مرز روانی محکم بود و در نهایت روی همین مرز به کار خود پایان داد.

آغاز کاهشی سکه

در اولین روز هفته، سکه تمام بهار آزادی معاملات خود را با قیمت یک میلیون و 205 هزار تومان آغاز کرد که کاهشی 2 هزار تومانی نسبت به قیمت بسته شده روز پنج‌شنبه داشت. به گفته فعالان، آغاز کاهشی فلز گرانبهای داخلی ناشی از افت بهای اونس در بازارهای جهانی روز جمعه بود که اثرش به ابتدای روز شنبه انتقال یافت. طلای جهانی روز جمعه با بهای هزار و 228 دلار به کار خود پایان داد که 6 دلار پایین‌تر از ارزش آن نسبت به ساعت 3 بعدازظهر روز پنج‌شنبه بود.پس از افت ابتدایی سکه تمام، عده‌ای از معامله‌گران سکه سعی کردند مانند روز پنج‌شنبه از طریق اهرم دلار ارزش دارایی خود را حفظ کنند. در نتیجه این موضوع قیمت دلار در منطقه سبزه میدان بالا رفت. با این حال، برخلاف روز پنج‌شنبه شاخص ارزی افزایشی باقی نماند و در ادامه روز در مسیر کاهشی قرار گرفت. افت بهای دلار موجب شد که ارزش سکه در مقاطعی از روز به زیر یک میلیون و200 هزار تومان برسد. ارزش سکه در نهایت در معاملات فردایی نیز زیر یک میلیون و 200 هزار تومان باقی ماند ولی در معاملات نقدی قیمت توانست خود را روی خط مرز مقاومتی حفظ کند.

افت درهم

در اولین روز هفته، به گفته فعالان، افزایش عرضه ارز مهم‌ترین عاملی بود که قیمت دلار را در مسیر کاهشی قرار داد. در کنار این افت، کاهش نرخ حواله درهم دیگر عاملی بود که انتظارات کاهشی را فعال‌تر کرد. این عوامل موجب شدند که پس از 3 افزایش متوالی، قیمت این ارز در مسیر کاهشی قرار بگیرد. دلار که روزهای سه‌شنبه، چهارشنبه و پنج‌شنبه به ترتیب یک، 3 و 4 تومان رشد قیمت را تجربه کرده بود، روز شنبه 8 تومان از ارزش خود را از دست داد تا به قیمت بسته شده روز دوشنبه گذشته یعنی 3 هزار و 766 تومان بازگردد. همسو با افت در بازار آزاد، در مرکز مبادلات ارزی نیز دلار مبادله‌ای کاهشی شد و با 2 ریال کاهش به قیمت 3 هزار و 244 تومان و یک ریال رسید.

 

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته