چهارشنبه 26 دى 1403 19:38
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار50,808,314

به گزارش بانکداران ۲۴ (Banker)،پیش از این، دلار در بهار91، 92 و 94 به ترتیب 5/ 4، 4/ 1، و 8/ 1 درصد افت را به ثبت رسانده بود. به این ترتیب به نظر می‌رسد دلار در فصل اول سال توان زیادی برای رشد قیمت ندارد؛

به‌طوری‌که در سه بهار گذشته نیز تنها یک بار در سال95، رشد مثبت و تنها نیم درصدی را به ثبت رساند. به گفته فعالان، احتیاط معامله‌گران پیش از انتخابات ریاست جمهوری، عرضه متناسب بازیگران ارزی و نزدیک بودن ارزش دلار در کشورهای همسایه به بازارداخلی از عوامل اثرگذار در آرامش فصل اول سال جاری بودند. نشانه مشخص محدود شدن دامنه نوسانات، انحراف معیار این ارز بود که در بهار به 17 تومان رسید. با وجود دامنه محدود نوسانات و بازدهی کاهشی دلار، تیرماه با افزایش قیمت شروع شد تا برخی معامله‌گران عنوان کنند، فصل دوم سال می‌تواند صحنه رشد قیمت باشد. به گفته آنها، افزایش تقاضای مسافرتی، تقاضای زیارتی و تجاری از جمله عواملی هستند که می‌توانند به افزایش قیمت کمک کنند. به گفته فعالان، به‌طور سنتی این تصور در بازار وجود دارد که در ماه‌های ابتدایی سال تقاضای تجاری زیادی در بازار وجود ندارد و هر چقدر به سمت آذرماه حرکت کنیم، میزان این نوع از تقاضا رشد پیدا می‌کند. در این بین، رشد نرخ حواله درهم و بازگشت دوباره به محدوده هزار و 30 تومان مهم‌ترین عاملی بود که اولین روز تابستان را افزایشی کرد.

آرامش دلار در 3 بهار
قیمت دلار در بهار سه سال اخیر، نوسان قابل توجهی را به ثبت نرساند، در واقع فضای بازار ارز در اولین فصل سال‌های 94، 95 و 96 آرام بود. این در حالی است که قیمت در سال‌های ابتدایی دهه 90 تغییرات زیادی را تجربه کرد. میزان انحراف معیار در بهار90، 34 تومان و در سه سال بعد نیز بالای 60 تومان بود. انحراف معیار دلار از سال 94 به زیر 20 تومان رسید و در سال 96 نیز عدد 17 تومان برای آن ثبت شد. اگر روزهای ابتدایی سال 96 را نادیده بگیریم که قیمت دلار چند روز در کانال 3 هزار و 800 تومان نوسان کرد، این ارز از تاریخ 9 فروردین تا 31 خرداد تنها در کانال 3هزار و 700 تومان نوسان کرد. میزان بازدهی دلار نیز در فصل اول سال 96 به منفی 4 دهم درصد رسید، حال آنکه در همین مقطع زمانی در سال 95 افزایش نیم درصدی را به ثبت رسانده بود. رشد دلار در بهار 93 به 8/ 6 درصد رسید که بیشترین میزان افزایش آن در فصل اول سال‌های 90 تا 96 بود. کمترین رشد این ارز در فصل اول دهه 90 نیز در بهار 91 به ثبت رسید که کاهش 5/ 4 درصدی را به ثبت رسانده بود. با این حال، میزان تغییرات دلار در سال‌های اخیر کاهش پیدا کرد و همین موضوع موجب شده است که از تغییرات زیاد قیمت بسیار کاسته شود.
رشد سکه‌های کوچک
همسو با افزایش بهای دلار، سکه نیز روز پنج‌شنبه افزایش قیمت را تجربه کرد و با 3 هزار تومان رشد به قیمت یک میلیون و 212 هزار تومان رسید. این رشد از سوی اونس طلا نیز حمایت شد که در ششمین روز هفته گذشته خود را بالای مرز هزار و 250 دلار نگه داشت. رشد روز آخر در افزایش 9 دهم درصدی سکه در هفته گذشته اثرگذار بود. به نوشته دنیای اقتصاد،البته میزان رشد سکه‌های کوچک در آخرین هفته خردادماه بیشتر بود. هفته گذشته، نیم و ربع سکه به ترتیب، 4/ 1 و 3/ 3 درصد افزایش قیمت را به ثبت رساندند. به گفته فعالان، افزایش تقاضای فیزیکی برای سکه‌های کوچک در آستانه عید فطر مهم‌ترین عاملی بود که زمینه‌ساز رشد قیمت شد.

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته