يكشنبه 07 بهمن 1403 08:45
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار51,369,048

به گزارش بانکداران ۲۴ (Banker)،این قیمت در شرایطی ثبت شد که در معاملات فردایی نرخ‌های پایین‌تر و حتی زیر سطح روانی یک میلیون و 250 هزار تومان نیز برای فلز گرانبهای داخلی ثبت شد. به گفته فعالان، افت بهای اونس در هفته گذشته بازارهای جهانی و نزدیک شدن به آغاز ماه محرم از جمله عوامل مهمی است که جهت‌گیری بازیگران بازار سکه را کاهشی کرده است. به گفته فعالان، در شرایط عادی و به‌طور سنتی تقاضا برای خرید سکه در ماه‌های محرم و صفر کاهش پیدا می‌کند. از نظر فعالان این یکی از عواملی است که انتظارات کوتاه‌مدت سکه بازان را تحت تاثیر قرار می‌دهد. با این حال، آنچه روز یکشنبه قیمت سکه را بیشتر تحت فشار قرار داد، افت بهای دلار بود.به نوشته دنیای اقتصاد، در دومین روز هفته، شاخص بازار ارز 9 تومان افت کرد و به بهای 3 هزار و 904 تومان رسید. دلار در اولین روز هفته نیز افت 2 تومانی را به ثبت رسانده بود. به گفته فعالان، یکی از مهم‌ترین عواملی که تاثیر افزایشی‌های بازار را در روزهای اخیر کاهش داده است، عرضه متناسب بازیگران بازارساز بوده است. در کنار این، میزان تقاضا نیز تا حدی در بازار افت کرده است. این در حالی است که شماری از معامله‌گران بازار انتظار داشتند در آخرین هفته تابستان میزان تقاضای مسافرتی افزایش پیدا کند. روز یکشنبه، دلار در حالی به روند کم نوسان خود ادامه داد که پوند توانست با 10 تومان افزایش به قیمت 5 هزار و 300 تومان برسد. این ارز روز شنبه با اوجی 80 تومانی به بهای 5 هزار و 290 تومان رسیده بود. در اولین روز هفته در مرکز مبادلات ارزی نیز این ارز 128 تومان افزایش را تجربه کرده و به بهای 4 هزار و 546 تومان رسیده بود. روز یکشنبه نرخ‌ها در مرکز مبادلات به روال یکشنبه‌های گذشته تغییری نکرد، اما در بازار آزاد پوند به رشد خود ادامه داد. باید دید روز دوشنبه تقویت ارزش پوند در بازارهای جهانی و به تبع آن رشد این ارز در بازار داخلی ادامه خواهد یافت یا روند آن دچار تغییر مسیر خواهد شد؟

افت تمام سکه‌ها
روز یکشنبه، قیمت‌ها در بازار سکه به‌طور کلی کاهشی بود. در دومین روز هفته، سکه تمام بهار آزادی که مهم‌ترین سکه بازار است، 7 هزار تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای یک میلیون و 251 هزار تومان رسید. نیم سکه با 7 هزار تومان افت از مرز 650 هزار تومان پایین رفت و به قیمت 646 هزار تومان رسید. ربع سکه نیز با 5 هزار تومان کاهش از محدوده 360 هزار تومانی خارج شد و به بهای 357 هزار تومان رسید. علاوه بر بازار سکه، در بازار طلا نیز روند قیمت کاهشی بود. روز گذشته هر گرم طلای 18 عیار، هزار و 39 تومان از ارزش خود را از دست داد و به بهای 123 هزار و 167 تومان رسید. به گفته فعالان، افت بهای دلار مهم‌ترین عاملی بود که قیمت‌ها در بازار سکه و طلا را تحت فشار قرار داد، هر چند که چشم‌انداز کاهش تقاضا در ماه محرم نیز در ثبت روز کاهشی بازار بی‌تاثیر نبود.

 

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته