به گزارش ریل نیوز، تدابیری که بانک مرکزی آمریکا مبنی بر افزایش نقدینگی بانک ها و نهادهای مالی این کشور صورت داده است به هیچ وجه موثر نخواهد بود بیشتر این پول به بازارهای مالی سرازیر شده است و موجب ایجاد حباب های جدید شده است.
اخیرا رسانه های خبری در صفحات اقتصادی خود گمانه زنی های گسترده درباره بروز دوباره رکود اقتصاد جهان صورت داده اند.
"هاینر فلاسبک" استاد اقتصاد استاد دانشگاه هامبورگ گفت به نظر می رسد کاهش تولید صنعتی در چین در واقع یک پیام و یک نشانه است.
چین مدت هاست که تبدیل به مرکز تولیدات صنعتی جهان شده است و اگر رشد اقتصادی این کشور کاهش یابد همه جهان تحت تاثیر قرار خواهد گرفت.
وی گفت: اروپا و جمعیت 450 میلیون نفری آن توان یک رکود دیگر را نخواهد داشت. هنوز شماری از کشورهای اروپایی رشد منفی اقتصادی را تجربه می کنند.
کشور آلمان قدرت اقتصادی نخست اروپا دچار رکود شده است و فرانسه نیز همچنان در رکود به سر می برد. بنابراین اوضاع به شدت خطرناک است و هیچ راه حلی نیز در دسترس نیست.
در ادامه فلاسبک گفت: همچنان با این حقیقت روبرو هستیم که بحران بیکاری موجب اعمال فشار بر دستمزدها شده است و هنوز در هیچ کشوری شاهد انتظار افزایش درآمد در طبقات میانی جامعه نبوده ایم.
بنابراین تا زمانی که این مسئله تحقق نیافته است و ما بر کاهش بودجه و نیز خرج کردن پس از اندازها به عنوان شاخص احیای اقتصادی تکیه کنیم همچنان در شرایط خطرناک باقی خواهیم ماند.
نظرات
ارسال نظر جدید