جمعه 21 دى 1403 21:08
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار49,653,759
دومین روز از ششمین دور مذاکرات ایران و شش کشور جهان به میزبانی وین بر سر برنامه هسته‌ای کشورمان، در شرایطی با برگزاری نشست ایران و 5+1 آغاز شد که رئیس دستگاه دیپلماسی ایران در پیام ویدئویی که عصر روز گذشته منتشر شد، عوارض استفاده از تاکتیک امتیازگیری در لحظات پایانی مذاکرات را یادآوری شد؛ پیامی که مشابه آن پیش از ژنو 3 منتشر شده بود.

به گزارش «تابناک»، مذاکرات وین در راستای رسیدن به راهکاری جامع در حالی از اسفندماه سال گذشته در وین از سر گرفته شد که اکنون پس گذشت پنج دور از این گفت‌وگو‌ها، طرفین در دور ششم این مذاکرات که طولانی‌ترین، پیچیده‌ترین و نفس گیرترین دور مذاکرات خواهد بود، علاوه بر کار بر روی ادامه متن توافق نهایی، مذاکرات سنگینی را برای رسیدن به راه‌حل‌هایی دوجانبه در راستای حل اختلافات بر سر موارد قرار گرفته در پرانتزها در دستور کار خواهند داشت.

در این دور از مذاکرات علاوه بر وندی شرمن، معاون وزیر خارجه آمریکا، قرار است ویلیام برنز قائم مقام وزیر خارجه این کشور نیز ‌باشد. «سایمون گس» مدیرکل سیاسی وزارت خارجه انگلستان و سفیر پیشین انگلیس در ایران، عهده‌دار ریاست نمایندگی این کشور در گروه ۱+ ۵ است. «نیکلا دو ریویر» مدیرکل سیاسی وزارت امور خارجه فرانسه که به تازگی در پی رفتن «ژاک اودیبر» به کاخ الیزه، عهده‌دار ریاست تیم فرانسه در گروه ۱+ ۵ شده است.

هانس دیتر لوکاس نماینده آلمان در گروه ۱+ ۵ نیز از سال ۲۰۱۰ تاکنون نماینده آلمان در کمیته سیاسی و امنیتی اتحادیه اروپا و نیز نماینده دائمی آلمان در بروکسل بوده است. سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه نمایندگی کشورش را در گروه ۱+۵ بر عهده دارد و وانگ چون مدیرکل سیاسی وزارت خارجه چین نیز نمایندگی این کشور در گروه ۱+ ۵ را عهده‌دار است.

علاوه بر محمدجواد ظریف، وزیر امورخاجه کشورمان، سیدعباس عراقچی معاون امور حقوقی و بین‌المللی، مجید تخت‌روانچی معاون اروپا و آمریکا و حمید بعیدی‌نژاد مدیرکل سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه، داو‌د محمدنیا مشاور وزیر خارجه، محمد امیری مدیر کل امور پادمان‌های سازمان انرژی اتمی و پژمان رحیمیان مدیر کل حوزه ریاست سازمان انرژی اتمی، اعضای تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران را تشکیل می‌دهند و یک تیم از مشاوران حقوقی از جمله امیرحسین زمانی‌نیا و جمشید ممتاز نیز تیم مذاکره کننده ایرانی را همراهی می‌کنند.

در همین راستا محمد جواد ظریف غروب روز گذشته، همزمان با مذاکرات نهایی وین  همچون مذاکرات ژنو 3، پیام ویدویی را به زبان انگلیسی منتشر کرد. در بخشی از پیام ظریف تاکید شده است: «...در حالی که به بیستم جولای (۲۹ تیر ضرب‌الاجل توافق) نزدیک می‌شویم، احساس می‌کنم که باید بار دیگر هشدار دهم که تلاش برای امتیازگیری در لحظات آخر نتیجه‌ای بهتر از آنچه ‌در سال ۲۰۰۵ به دست آمد، نخواهد داشت.
 

مذاکرات چندجانبه هسته‌ای در وین آغاز شد، کری به وین می‌رود؟

به آن کسانی که هنوز گمان می‌کنند این تحریم‌ها بوده که ایران را پای میز مذاکره آورده، فقط می‌توانم بگویم که فشار در هشت سال گذشته و ‌در ‌۳۵ سال گذشته، امتحان خود را پس داده است. تحریم‌ها مردم ایران را به زانو درنیاورده، نمی‌آورد و نخواهد آورد. هنوز برای خروج از این چرخه تشدید اوضاع، فرصت داریم. احترام متقابل را امتحان کنید. نتیجه خواهد داد.

ما داریم تلاش می‌کنیم تا به توافقی دست یابیم. نه یک توافق خوب یا توافقی بد، بلکه توافقی عملی و پایدار‌ و هر توافقی، اساسا نتیجه درک مشترک و نه تحمیل مواضع یک طرف یا طرف دیگر است. ما آماده‌ایم ‌با تمهیداتی قاطع تضمین کنیم که برنامه هسته‌ایمان همواره صلح‌آمیز می‌ماند. هنوز برای پایان دادن به این افسانه که ایران به دنبال ساخت بمب است، فرصت ‌است. ما برای اثبات این ادعای خود، سابقه‌ای ۲۵۰ ساله از عدم تجاوزگری ‌داریم.»

12:32- روزنامه آمریکایی لس آنجلس تایمز در مطلبی با اشاره به مذاکرات ایران و 1+5 در وین گفت که هر دو طرف مذاکره کننده در این نشست برای دستیابی به توافق جامع تلاش می‌کنند اما در عین حال مراقب هستند تا مسبب شکست احتمالی مذاکرات نیز نباشند.

 این روزنامه آمریکایی در ادامه مطلب خود می‌نویسد که مذاکره کنندگان تاکنون قادر به حل سه موضوع؛ تعداد سانتریفیوژهای ایران، مدت زمان توافق جامع و همچنین برنامه‌ای برای لغو تحریم‌های سازمان ملل متحد، اتحادیه اروپا و ایالات متحده علیه تهران نبوده‌اند.
12:15: «المانیتور» با اشاره به مذاکرات وین 6 نوشت: «آمریکا 15 مقام آمریکایی را به ریاست ویلیام برنز و وندی شرمن، معاونان وزیر خارجه آمریکا راهی مذاکرات میان ایران و 1+5 کرده است که به کارگیری تعداد چشمگیری از پرسنل ارشد نشان‌دهنده اهمیت بالایی است که واشنگتن برای رسیدن به توافق با ایران قائل شده است.

برخی منابع به روزنامه المانیتور گفته‌اند، احتمالا جان کری، وزیر خارجه آمریکا نیز بعد از سفر 9 تا 10 جولای(18 و 19 تیرماه) به چین، هفته آینده به مذاکرات بپیوندد، هر چند تصمیم برای پیوستن کری و سایر وزرای خارجه به مذاکرات هنوز نهایی نشده است.

منابع نزدیک به مذاکرات به المانیتور گفته‌اند «اختلاف اصلی میان دو طرف بر سر میزان برنامه غنی‌سازی ایران در توافق نهایی است.»

رابرت اینهورن، مشاور سابق رئیس‌جمهور آمریکا نیز در مصاحبه با روزنامه المانیتور در این باره گفت: «فکر می‌کنم مذاکرات بسیار دشوار باشد مگر اینکه ایرانی‌ها واقعا آماده تغییر رویکرد خود باشند.مسئله صرفا از بین بردن اختلاف‌ها و یافتن راه میانه برای مواضع دو طرف نیست. ایران می‌خواهد دارای ظرفیت تولید سوخت برای راکتورهای انرژی هسته‌ای خود باشد و آمریکا و شرکایش معتقدند که این امر به ایران امکان دستیابی به ظرفیتی را می‌دهد که غیر قابل قبول است. به جای آن، پیشنهاد آنها به ایران این است که ظرفیت تامین سوخت برای تعداد اندکی از راکتورهای تحقیقاتی را داشته باشد.»

اینهورن ادامه داد:‌ «ایران ماه‌ها فرصت داشت برای افکار عمومی خود توضیح دهد که امتیاز‌ آمریکا درباره غنی‌سازی بسیار مهم است و ایران می‌تواند برنامه هسته‌ای توانمندی به همراه ظرفیت‌های غنی‌سازی متوسط داشته باشد. اما ایران چنین نکرد. به جای آن در افکار عمومی تمایل خود برای داشتن ظرفیت تولید سوخت برای راکتورهای هسته‌ای را تبلیغ کرد. نمی‌دانم آیا آنها امکان تغییر این موضوع را دارند یا خیر. اگر این امکان را نداشته باشند، توافقی صورت نمی‌گیرد.»

12:08- بعد از نشست عمومی قرار است ایران و آمریکا به طور دوجانبه با یکدیگر گفت‌وگو کنند و پس از آن دیدارهای دو و سه جانبه دیگر با سایر کشورها برگزار خواهد شد.

11:50- مذاکرات ایران و کشورهای عضو ۱+۵ درباره برنامه هسته‌ای ایران در وین آغاز شد. مایکل مان سخنگوی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا از آغاز مذاکرات ایران و کشورهای عضو 1+5 درباره برنامه هسته‌ای ایران در وین پایتخت اتریش خبر داد.

تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷ - 03 July 2014
 

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته