البته بازار سکه در یک هفته گذشته نیز در زیر چتر بازار ارز و طلای جهانی نوساناتی را تجربه کرد که برآیند آن رشد اندک سکه بهار آزادی بود و این در حالی است که سطح تقاضا قدری افزایش یافت.
بنابراین گزارش، در روز شنبه ی گذشته بازار سکه با افت طلای جهانی و سقوط اونس به کانال 1220 دلاری همراهی کرد و حتی افزایش جزئی دلار نیز نتوانست پوششی بر افت قیمتها در بازار سکه باشد و بهای سکه بهار آزادی به کانال 920 هزار تومان وارد شد.
بازار سکه در روز یکشنبه با وجود تعطیلی بازارهای جهانی طلا در شوک قیمتی اونس و افت دلار داخل کاهش یافت و در کانال 920 هزار تومانی بازهم پایین تر رفت و بر بهای 924 هزار و 800 تومان قرار گرفت و این در حالی است که از اواخر بهمن ماه سال گذشته این سکه ی با ارزش این کانال قیمتی را تجربه نکرده بود.
در روز یکشنبه بین فروشندگان در مورد نرخ سکه توافقی وجود نداشت و برخی از فعالان از ترس افت بیشتر قیمتها معامله ای را انجام نمی دادند.
در غروب روز یکشنبه نیم سکه و ربع بر قیمت 465 و 260 هزار تومان و سکه 1 گرمی بر بهای 168 هزار تومان آرام گرفتند.
در روز دوشنبه افزایش همزمان بهای اونس در بازارهای جهانی و نرخ دلار در بازار داخل موجب تقویت سکه های طلایی و رشد 6 هزار تومانی سکه طرح امامی شد و این در حالی است که اکثر فعالان این بازار منتظر تداوم افزایش قیمتها بودند.
گزارش سایت طلا حاکیست، فراز و فرود قیمتی دلار در روز سه شنبه و ثبت بهای 3190 تومان که نسبت به روز گذشته 9 تومان کاهش داشت در کنار رشد نسبی اونس جهانی واکنشهای متفاوتی را در بازار سکه ایجاد کرد، بطوریکه سکه طرح امای و سکه 1 گرمی بدون تغییر و سایر سکه افزایش قیمت را تجربه کردند.
در پایان معاملات روز سه شنبه ارزش هر قطعه سکه بهار آزادی و سکه گرمی بر 930 هزار و 500 تومان و 170 هزار تومان و هر ربع و نیم سکه بر قیمت 265 و 470 هزار تومان قرار گرفتند.
در روز چهارشنبه عبور دلار از سطح 3200 تومان و کسب بهای 3213 تومان همزمان با رشد اندک اونس جهانی سبب شد تا بازار سکه افزایش قیمت ها را تجربه کند و 7300 تومان به بهای سکه بهار آزادی بیافزاید.
اما در روز پنج شنبه بازار سکه تحت تأثیر ریزش طلای جهانی 10 هزار و 800 تومان از سکه طرح امامی کاست که افت نسبی دلار داخل نیز در این امر بی تأثیر نبود.
گفتنی است، بازار سکه که نوسان های دلار و طلای جهانی را دستمایه روند حرکتی خود قرار می دهد با توجه به ریزش های متوالی اونس و معکوس شدن روند دلار و احتمال کاهش بیشتر آن می تواند سیگنالی مبنی بر تضعیف سمت تقاضا و در نتیجه ریزش ارزش سکه های طلایی را به همراه داشته باشد.
نظرات
ارسال نظر جدید