جمعه 19 بهمن 1403 12:03
  تخفیف های زریک  فیس بوک زریک  تحلیل بازار طلا  توئیتر زریک  اینستاگرام زریک  تلگرام زریک  تقویم اقتصادی جهان  وب سرویس قیمت طلا و سکه  سایت های مرتبط با طلا و سکه و ارز

 

 

 

نوع فروش زریک
شمش ٢٠ گرمي ١٨ عيار55,542,752

16:35- آسوشیتدپرس به نقل از دیپلمات‌هایی که خواسته‌اند ناشناس بمانند گزارش داد، ایران در حال بررسی پیشنهاد جایگزین آمریکاست که در ازای کاهش ذخیره اورانیوم غنی شده بخش زیادی از زیرساخت هسته ای ایران حفظ می شود. این پیشنهاد جایگزین در مقابل کاهش ذخیره اورانیوم غنی شده برای راکتور، تعداد بیشتری سانتریفیوژ برای ایران پیش بینی می‌کند. 

به گفته دیپلماتها، ایران اخیرا وارد مذاکراتی با مسکو شده تا بخشی از اورانیوم با غنای پایین را به این کشور منتقل کند. ایران با خواسته آمریکا برای کاهش  10 هزار سانتریفیوژ فعال فعلی به چند هزار دستگاه محدود مخالفت کرده است.

15:55- هشتمین دور مذاکرات ایران و 1+5 درباره راه‌حل جامع هسته‌ای در وین پایان یافت و محمدجوادظریف و تیم مذاکره کننده هسته‌ای کشورمان تا ساعتی دیگر به تهران باز می‌گردند.
13:52- نشست کارشناسی ایران با سه کشور اروپایی (آلمان،‌فرانسه و انگلیس) آغاز شد.

13:41- پس از پایان نشست عمومی هشتمین دور مذاکرات جامع هسته‌ای ایران و 1+5، لحظاتی پیش سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران و عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته‌ای و نماینده چین در گروه 1+5 لحظاتی پیش در وین به گفت‌وگو پرداختند.

13:26- «محمدجوادظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران   در نشست با خبرنگاران ایرانی تاکید کرد: گفتگوهای بسیار جدی در مورد موضوعات مختلف در نشست های ایران و 1+5 کماکان باقی مانده است. مذاکرات دیروز بسیار سخت و فشرده بود. صحبت های بسیار جدی در مورد موضوعات مختلف همچنان در  بحث ما باقی مانده است.

ظریف افزود: از زمانی که مذاکرات نیویورک شروع شد و در این دور در  وین ادامه یافت، به جای اینکه طرفین صرفا مشکلات را بررسی کنند، در خصوص دستیابی به  راه حل گفتگو کردند. صحبت از راه حل به این معنا نیست که طرفین بخواهند از مواضع قبلی خودشان در واقع کوتاه بیایند یا عدول کنند، بلکه این نکته است که همواره اعلام کرده‌ایم که برنامه هسته‌ای ایران صرفا صلح آمیز است و از حقوق مردم ایران صرف نظر نخواهیم کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری نشست جمع بندی تحولات دو روز اخیر گفت: به زودی نشست کارشناسی در خصوص بررسی موضوعات مورد اختلاف تشکیل می شود. قرار است امروز بعداز ظهر جمع بندی از اجلاس این دوره صورت گیرد و پس از آن اعضای1+5 برای جمع بندی کلی موضوعات نشستی برگزار خواهند کرد. هفته آینده یا هفته بعد از آن هم قرار است جلسه کارشناسی در خصوص بررسی موضوعات مورد اختلاف تشکیل شود.

ظریف تصریح کرد: همچنین سه یا چهار هفته بعد جلسه‌ای با حضور وزیران امور خارجه ایران، آمریکا و خانم اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا برگزار خواهد شد. مکان برگزاری نشست سه جانبه و کارشناسان هنوز مشخص نیست اما در مکانی غیر از شهر وین خواهد بود.

13:24- نشست عمومی هشتمین دور مذاکرات جامع هسته‌ای به ریاست محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران و کاترین اشتون نماینده اتحادیه اروپا در گروه 1+5 و با حضور هیأت‌های مذاکره کننده ایران و شش کشور لحظاتی پیش پایان یافت.

12:30- ایسنا در مطلبی با اشاره به زبان بدن مجمدجوادظریف، کاترین اشتون و جان کری در نشست سه جانبه روز گذشته نوشته بود:  در معدود عکس‌هایی که از دیدار عصر روز چهارشنبه جان کری و محمدجواد ظریف در وین به سرعت توسط عکاسان یا از طریق گوشی‌های همراه برخی از همراهان هیات‌ها بر روی صفحات اجتماعی و خبری منتشر شد، این زبان بدن ظریف و کری هستند که حرف‌های زیادی برای گفتن داشتند. هر چند نمی‌توان از تصاویر انتشار یافته نتیجه‌گیری کامل و دقیق داشت و نسخه مذاکرات این دوره را با آن پیچید، اما می‌توان گفت که فضای حاکم بر مذاکرات میان دو طرف مهم مذاکرات هسته‌ای، بیش از گذشته و هم‌چنان "سخت" و "فشرده" است.

رفتار مقامات و دیپلمات‌های عالی رتبه کشورها چه دوست و چه دشمن در ملاقات‌های دوجانبه، چند‌جانبه و هر کجا که باشد، همواره از مسایل بحث‌برانگیز است. چگونه نشستن، برخاستن، دست دادن، خندیدن، نخندیدن، ایستادن جزء به جزء زیر ذره‌بین دو طرف است و این رفتارها حرف‌هایی در خود دارد که بیش از هر کس دیپلمات و مقام طرف مقابل آن را می‌شنود و می‌فهمد و از آن برداشت خاص خود را دارد. دستان گره‌کرده، پا روی پای انداختن و لبخندهای تلخ سیاسی حاکی از دشواری مذاکراتی است که هر یک از وزیران خارجه پیش رو دارند...

...می‌توان از معدود عکس‌های منتشر شده از دیدار روز چهارشنبه ظریف و کری این استنباط را داشت که ایران و آمریکا آماده‌اند تا اقداماتی را برای حل مساله هسته‌ای انجام دهند، اما هر اقدام بسته به اقدام طرف مقابل است.  دستان بسته کری، دستان بسته و گره‌خورده ظریف را به دنبال دارد و با بازشدن گره دستان یک طرف، گره از دستان طرف دیگر باز می‌شود. این رفتار نشان می‌دهد دو طرف تمایلی به برداشتن گام‌های یک‌جانبه و یک طرفه ندارند و این یعنی چشم در برابر چشم.

12:16- راش هالت نماینده جمهوری خواه نیوجرزی در مقاله ای برای دیلی بیست نوشته است: باید از خبرها در مورد دیدار روز امروز (پنج شنبه) دیپلمات های 6 کشور برای رسیدن به توافق در 24 نوامبر استقبال کند. با همه فرازو فرودها، مذاکرات وین پایدارترین مذاکرات مستقیم بین دو دولت طی 30 سال گذشته است. برخی در کنگره دست دیپلمات ها را با مطرح کردن شرایطی دشوار در مورد توافق نهایی بسته اند اما مانند هر مذاکره ای، مساله رسیدن به نتیجه مطلوب است و نه فقط کسب امتیاز. 

به گفته این نماینده جمهوری خواه، تحریم های جدید علیه ایران در شرایط حاضر می تواند مذاکرات را با شکست روبه رو کند.

12:05- حسین دهقانی سفیر و سرپرست نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد عصر روز چهارشنبه در کمیته خلع سلاح مجمع عمومی این سازمان گفت: جمهوری اسلامی ایران در عین احترام به تعهداتش، مصمم است حقوق هسته ای خود از جمله حق غنی سازی را به طور کامل اعمال نماید. این سیاست مبتنی بر یک برنامه ریزی بلندمدت برای تامین نیازهای کشور به انرژی است. برخی تلاش کرده اند در مورد تعهد ایران به عدم ساخت سلاح هسته ای تردید ایجاد کنند و برای اثبات این که آنها در اشتباه اند، ایران طی یک سال گذشته برای رفع برخی شبهات وارد مذاکرات جدی با کشورهای گروه 1+5 شده است و مذاکره را تنها راه، حل و فصل اختلافات می داند.

دهقانی ادامه داد: کسانی که در مورد راه های دیگر فکر می کنند یا در یک اشتباه بزرگ اند و یا به دنبال اجرای طراحی های جنگ طلبانه خود هستند. یک توافق جامع به سود همه خواهد بود و لازم است طرف های مذاکره با جمهوری اسلامی ایران با حسن نیت عمل کند و واقعیات موجود را در نظر بگیرد.

12:00- سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با خبرگزاری ریانووستی گفت: نتایجی که از مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5 حاصل می‌شوند از موعدی که این توافق حاصل می‌شود، مهم‌تر هستند.

ریابکوف این اظهارات را پس از آن مطرح کرد که مقامات کشورهای طرف مذاکره در این گفت‌وگوها، طی روزهای اخیر گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره احتمال تمدید مهلت مذاکرات هسته‌ای یا رسیدن به توافق در همان موعد 24 نوامبر برابر با سوم آذرماه مطرح کردند.

این مقام وزارت خارجه روسیه تصریح کرد: ما هیچ‌وقت تلاش نکرده‌ایم بین فرایندها و برخی معیارهای معین تناسب ایجاد کنیم. به هر حال، ما باید درباره جزئیات توافقی صحبت کنیم که رضایت تمامی طرفها را جلب می‌کند، با دوام است و در معرض اقدامات بیرونی قرار نمی‌گیرد. با این دیدگاه نتایج این توافق بسیار مهم‌تر از تاریخ آن است.

معاون وزیر خارجه روسیه، علی‌‌رغم این اظهارات تصریح کرد: هر بار که مهلت نهایی توافق بین ایران و گروه 1+5 تمدید می‌شود خطر شکست این گفت‌وگوها نیز افزایش می‌یابد. آشکار است که هر بار تمدید این مذاکرات که در این مرحله درباره آن گفت‌وگو می‌شود از دفعه قبلی دشوارتر خواهد بود و خطر شسکت مذاکرات هم افزایش می‌یابد.

11:57- احتمال دارد که هیأت‌های ایران و چین دیدار و گفت‌وگو کنند.

11:56- «سید عباس عراقچی» و «سرگئی ریابکوف» معاونان وزرای خارجه ایران و روسیه از ساعت 8:30 صبح امروز به وقت محلی (10:00 به وقت تهران) در حال رایزنی هستند.

نمودار 24 ساعته اونس طلا

تاریخچه کامل اونس طلا

اخبار سیاسی و اقتصادی

قیمت طلا در بین نوسانات زیاد کاهش یافت
سقوط شدید قیمت طلا، آیا دوران صعودی طلا به پایان رسیده است؟
عدم توان طلا برای دستیابی به سطوح بالاتر، آیا در نهایت قیمت طلا افزایش خواهد یافت؟
افزایش قیمت طلا پس از سقوط های اخیر
طلا پس از قرار گیری در بالا ترین قیمت 5 ماهه خود کاهش یافت
پیش بینی کارشناسان از کاهش قیمت طلا در روز های آینده
یک سد محکم در مقابل صعود قیمت طلا
همراه با باز شدن بازار ها چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
تجزیه و تحلیل طلا، آینده قیمت طلا صعودی خواهد بود
تحلیل و تجزیه قیمت طلا، آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
صعود قیمت طلا در بازار جهانی /فلز زرد همچنان از حمایت خوبی برخوردار است
ادامه حرکت صعودی در بازار طلا+تحلیل تکنیکال
آیا افزایش قیمت طلا ادامه خواهد یافت؟
در روز های آینده چه اتفاقی برای طلا خواهد افتاد؟
قیمت طلا همچنان صعودی خواهد ماند
صعود قیمت طلا به بالا ترین سطح 10 هفته اخیر
طلا در حال جبران کاهش قیمت هفته گذشته